O nas

O nas

Vaša končna destinacija za vrhunsko navtično opremo in dodatke. S globoko strastjo do morskih dogodivščin smo pripravili obsežno zbirko, ki je namenjena ljubiteljem preživljanja časa na vodi. Naša zaveza je zagotavljanje vrhunskih izdelkov in izjemne storitve ter spodbujanje živahne pomorske skupnosti.

Naša pot

Zgodba o nas se je začela leta 1991, ko sem ustanovil ključavničarsko delavnico Lamovšek. Skozi leta pridobljenega znanja v tem področju me je ljubezen do morja popeljala še korak dlje, tako sem se z veseljem lotil izdelav in montaž Inox ograj tako za dom kot tudi plovila. Za plovila sem razvijal, izdeloval in montiral tudi kopalne ploščadi, račje kljune, tende, stopničke ter različne ročaje za plovila. Po meri prilagojeni izdelki so postali moje vodilo, saj sem ustvarjal prilagoditve, ki omogočajo praktičnost in estetiko. Med potjo sem občutil tudi željo, da našo družinsko dediščino razširim na področje navtike ter ponudim še več.

Kaj ponujamo

Pri MAZBOATS tako ponosno predstavljamo široko paleto navtičnih izdelkov. Od boj, brisalcev in ostalih drobnih izdelkov, do precizno inženirskih navigacijskih instrumentov, ki zagotavljajo varno plovbo. Ne glede na to, ali opremljate veliko jahto ali udobno jadrnico, imamo nekaj, kar ustreza vašim potrebam.

Gradnja skupnosti

Onkraj transakcij se zavezujemo k gradnji skupnosti enako mislečih posameznikov, ki delijo strast do pomorskega življenja. Povežite se z drugimi navdušenci prek naših forumov, blogov in družbenih medijev.

Poudarek na strankah

Vaše zadovoljstvo je naša prednost. Trudimo se zagotoviti brezhibno izkušnjo nakupovanja, od enostavnega brskanja do varnih transakcij in hitrih dostav.

Neprestano izboljševanje

Posvečeni smo razvoju skupaj s pomorsko industrijo. Vaše povratne informacije nas spodbujajo, da nenehno izboljšujemo našo ponudbo izdelkov in storitev.

Strokovno svetovanje

Kot izkušen jadralci in vzdrževalci navtičnih izdelkov vam zagotavljamo strokovne nasvete, podrobne informacije o izdelkih in vodnike za nakup, da vam tako pomagamo sprejemati informirane odločitve.

Kdo smo

Kdo je ekipa, ki poskrbi, da je za vas vse dobro poskrbljeno.

Zvezdana, Aljaž in Andrej

Informativne vsebine

Vam odgovorijo na marsikatero vprašanje, preprečujejo zadrego in glavobol